De grootste overdekte markt van het noorden

Unit huren

Het verhuurtraject is reeds gestart omdat de belangstelling heel erg groot is en vele ondernemers nu al een unit willen reserveren. Ook bij de lokale ondernemers is de belangstelling groot. Het bereik is zeer groot; er zijn aanmeldingen vanuit heel Nederland en Duitsland, o.a. uit Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. Dit zegt iets over de aantrekkingskracht en magnitude van De overdekte markt. Momenteel zijn er al meer dan 380 huurders die bereid zijn één of meerdere eenheden te huren.

Vergroting van uw afzetgebied/ aantrekken koopkracht uit Duitsland.

De Wereldbazar heeft grote aantrekkingskracht op bezoekers van buiten de regio. Indien u zich op De overdekte markt vestigt, profiteert u mee van de schaalgrootte van dit project en wordt uw afzetgebied aanzienlijk vergroot.

De overdekte markt trekt bezoekers van buiten de regio (straal van ruim 150 km); en zorgt op die manier voor een enorme vergroting van het afzetgebied van de (ondernemende) ondernemer die zich vestigt. Bij dagelijkse en niet-dagelijkse goederen ligt uw verzorgingsgebied rond de 35 km, dit betekend een forse uitbreiding op uw bestaande afzetgebied. Er zullen ook veel Duitse toeristen op deze overdekte markt afkomen die gehuisvest is in een duurzaam en markant gebouw.

Inschrijfformulier

Door middel van dit inschrijfformulier kunt u (vrijblijvend) een unit reserveren. De afdeling verhuur van De Wereldbazar OG BV zal na het verzenden van het formulier zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Prijzen Prijzen van de units bedragen per maand:

Unit            Huur  *

30 m2        € 1400,-
40 m2        € 1800,-
50 m2        € 2300,-

*Dit is inclusief servicekosten.

Huurovereenkomst
De eerste huurovereenkomst betreft een periode van 2 jaar. Er dient een waarborgsom van 3 maanden gestort te worden en de unit dient, bij beëindiging van het huurcontract, in dezelfde staat als bij de oplevering te worden gebracht.

Unit
De unit bestaat uit wanden, een plafond en een rolluik. Er bestaat de mogelijkheid om naar wens aanpassingen in de unit te realiseren, zoals pashokjes of draagconstructies voor kledingrekken. Aanpassingen dienen bij het aangaan van het huurcontract doorgegeven en overlegd te worden. De mogelijke extra kosten komen voor rekening van de ondernemer. De kosten kunnen laag gehouden worden door de schaalgrootte en doordat onze eigen technische dienst dit zal verzorgen. Het is niet toegestaan zelf wijzigingen aan te brengen.

Bewaking
Het perceel en De overdekte markt zullen 24-uur per dag gedurende 7 dagen in de week bewaakt worden. Daarnaast sluit u zelf uw unit elke avond af met een rolluik.

Openingstijden
De Wereldbazar zal op zaterdag, zondag en feestdagen geopend zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Laden en lossen kan van 08.00 uur tot 09.00 uur.

MKB vriendelijk

Een uitbreiding op uw bestaande afzetgebied en verhoging van het aantal klanten.

Het project is MKB vriendelijk; d.w.z. het zijn de bestaande ondernemers uit de regio die een unit kunnen huren op deze overdekte markt. Op deze manier kunnen zij mee profiteren van trends en ontwikkelingen als ‘leisure’ en ‘kopen als afgeleide van recreatie’. De overdekte markt zal u als ondernemer dus helpen uw hoofd boven water te houden in deze moeilijke tijden door een nieuwe markt aan te boren. Ons doel is vooral economische groei en werkgelegenheid te creëren.

Waar ondernemers uit de kleine kernen anders ten onder dreigen te gaan aan andere trends zoals e-commerce en grootwinkelbedrijven kunnen ze nu hun omzet vergroten middels het huren van een marktplaats binnen een leisure formule; de andere trend van dit moment. De vierkante meter prijs ligt nog onder die van een rommelmarkt. De Wereldbazar heeft grote aantrekkingskracht op bezoekers van buiten de regio en zorgt op die manier voor een enorme vergroting van het afzetgebied van de (ondernemende) ondernemer die zich vestigt. Omgekeerd zal niemand bij het doen van zijn dagelijkse boodschappen wegblijven bij de bekende en vertrouwde detailhandel in Winschoten.

De bezoekers die naar de markt zijn toe gekomen (recreatie) blijven in de omgeving hangen en trekken de kernen van omringende dorpen en steden in. Hier kan de kunst en nijverheid ook zijn voordeel mee doen. Om dit effect actief te versterken worden er arrangementen verzorgd en bemiddeld middels loket arrangementen. Touroperators zullen georganiseerde busreizen verzorgen naar de overdekte markt.

De Wereldbazar bevindt zich in een ander segment (leisure) en trekt zijn eigen bezoekers aan van buiten de regio. De overdekte markt is alleen in het weekend en op feestdagen geopend.